s
Lewy Fulop
Fulop Lewy

„Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă „

Sunt nascut in septembrie 28 ,1984. Am cochetat o buna perioada cu bucataria lucrand in domeniu cativa ani. Dupa ce am cunoscut-o pe sotia mea am inceput sa prind o pasiune pentru frumusete in special pe hair styling. Era doar o curiozitate la inceput dupa care a devenit o pasiune. Am urmat un curs de hair stylist pe o perioada de 9 luni in 2012 dupa care am inceput sa lucrez intr-un salon din Cluj de mare renume . am avut o perioada de pauza de aproximativ un an jumate din cauza unor probleme de sanatate peste care am trecut cu ajutorul familiei mele.

Am participat la diverse seminarii si cursuri in tara cu traineri romani si internationali. In aceasta meserie o atractie aparte reprezinta pentru mine sesiunile photo , pentru ca e cel mai bun mod prin care sa iti faci remarcata si cunoscuta munca.

Fiind o persoana sociabila imi place ca intru in contact zi de zi cu oameni noi .

Punctele forte si atractia principala in aceasta meserie o reprezinta pt mine coafurile de ocazie . Ma simt implinit cand stiu ca la evenimentele cele mai importante din viata oamenilor pot sa imi las si eu amprenta. Sunt adeptul schimbarilor si diversitatii in viata asa ca imi plac foarte mult transformarile clientilor de aceea iubesc sa creez lookuri cat mai noi si actuale cu fiecare schimbare de culoare si cred ca cea mai mare transformare in materie de tunsoare o reprezinta tunsorile scurte , tunsori de care m-am indragostit.

E o meserie in care avem tot timpul de invatat de evoluat si de perfectionat technica si stilul nostru.
BeTheme WordPress Theme